U kunt ons ook telefonisch bereiken 📞 030-259 19 37
   Vragen? bel 📞 030-259 19 37

   Inspiratie en design
   bij Veox Keukens
   Veox Keukens

   Veox Keukens kijkt naar de toekomst. Volgt de unieke en actuele keukentrends. De design mat zwarte keuken en vingertastvrij "het nieuwe wit .


   combineren met hout waarvan de nerven duidelijk zichtbaar zijn met een oogstrelend designkeukenblad van Fenix vingertastvrij met een extreem mat uiterlijk en massieve uitstraling.


   Zelf ontwerpen


   Ben je benieuwd hoe jou eigen keuken eruit komt te zien? probeer dan nu onze zelf ontwerp programma om jou keuken te realiseren.


   Zelf ontwerpen


   Of een blikvanger in de keuken een vrijstaande koelkast van rvs look of retrodesign. Afzuigkap maar dan anders een eyecatchers: een stoer mat zwart frame ...…. met afzuiging of afzuiging met een trendy lampenkap eventueel met leer bekleed eenvoudig en verrassend uitstraling boven het kookeiland. Koken voor het raam, onder een schuine wand, een kookeiland met de nieuwe innovatie van afzuiging en inductiekookplaat in één voor het stijlvol koken. Ontdek de Home Connect App waarmee u al uw op wifi aangesloten apparatuur kunt bedienen bijvoorbeeld u oven en koffieautomaat. Het gemak van de toekomst. De nieuwe vrijheid tijdens het koken. Met freeInduction van Siemens zet je pannen neer waar je maar wilt, zonder de specifieke beperking van een tevoren gedefinieerde kookzones. De inductiekookplaat detecteert automatisch het aantal, de grootte en de positie van je pannen en verhit precies waar dat nodig is. De inductoren worden alleen geactiveerd als ze nodig zijn, wat de freeInduction kookplaat tot de meest flexibele kookplaat ooit maakt.


   Wave Design


   De afzuigkap maar dan anders een eyecatcher: een stoer mat zwart frame met afzuiging. Tevens in RVS of RAL kleur naar keuze, met de volgende afmetingen 240 cm, 270 cm en 300 cm lang.

   Afzuiging met een trendy lampenkap, eventueel met leer bekleed. Het is een lamp én afzuigkap ineen! Met dit pronkstuk gaat schoonheid en gebruiksgemak uitstekend samengaan. De afzuiglamp mag gezien worden. Schitterend mooi voor boven u kookeiland. Met oog voor esthetiek en fraai lichtval.


   Wave Design

   NEFF


   NEFF behoort tot de absolute wereldtop in de keukentechniek. De Slide&Hide® ovendeur van NEFF kom je nergens anders tegen. De ovendeur verdwijnt in zijn geheel onder de oven, zonder hierbij in te leveren op de oveninhoud van 71 liter, even groot als een traditionele oven. Ergonomie en comfort de deurgreep draait met je hand en een comfortabele sluiting van de ovendeur het schuift en sluit geruisloos.


   NEFF

   BORETTI


   Het Boretti inductiefornuis geïnspireerd door de Italiaanse keuken design, kwaliteit en functionaliteit zijn deze uiterst stijlvolle fornuizen. Het fornuis met het gemak van de oven en inductiekookplaat.


   BORETTI

   PANORAMA NOVY


   De panorama Novy inductie kookplaat met semi-transparante afzuigtoren verdwijnt onzichtbaar in de kookplaat. De panoramische kookplaat heeft vier kookzones naast elkaar. Het discreet, elegant en minimalistische design van de inductie kookplaat door de combinatie van zwart opaak glas de beperkte aanduidingen op de het oppervlak wordt deze perfect geïntegreerd in het werkblad.


   NOVY

   SIEMENS HOME CONNECT


   Ontdek de Home Connect App waarmee u al uw, op wifi aangesloten, apparatuur van Siemens met één app en een gebruiksvriendelijke interface eenvoudig kunt bedienen. Het koken met de oven op hoog niveau kan zo makkelijk zijn: Bekijk de ruime keuze aan heerlijke recepten in uw Home Connect App.


   Siemens home connect

   SIEMENS


   De nieuwe vrijheid tijdens het koken. Met freeInduction van Siemens zet je pannen neer waar je maar wilt, zonder de specifieke beperking van een tevoren gedefinieerde kookzones. De inductiekookplaat detecteert automatisch het aantal, de grootte en de positie van je pannen en verhit precies waar dat nodig is. De inductoren worden alleen geactiveerd als ze nodig zijn, wat de freeInduction kookplaat tot de meest flexibele kookplaat ooit maakt.


   SIEMENS


   Virtuele
   rondleiding

   Benieuwd hoe onze winkel ervan binnen uitziet? Bekijk het nu via onze virtuele rondleiding.


   Virtuele rondleiding