Inspiratie en design Bij Veox Keukens

Eye catcher

Veox Keukens kijkt naar de toekomst en volgt de unieke en actuele keukentrends. Een voorbeeld hiervan is de matzwarte keuken met “vinger tast vrij” Fenix keukenblad met een extreem mat uiterlijk en massieve uitstraling.

Een echte “eyecatcher” is de matzwarte keuken eiland gecombineerd met hoge kasten en houten fronten waarvan de nerven duidelijk zichtbaar zijn. Om het compleet te maken met zwarte inbouwapparatuur.

 

Zelf ontwerpen?

Ben je benieuwd hoe jou eigen keuken eruit komt te zien? probeer dan nu onze zelf ontwerp programma om jou keuken te realiseren.

Ontdek een nieuw tijdperk van afzuigoplossing met de nieuwe glassdraftAir afzuiging geïntegreerd in het werkblad u haalt niet alleen de ultieme ventilatieoplossing in huis, u voegt een echte eyecatcher toe aan uw kookplaat. Het strakke en elegante glazen ontwerp zorgt er niet alleen voor dat het ruimtelijk gevoel behouden blijft, dankzij de krachtige en stille iQdrive met de Guidend Air technologie ontstaat achter het glas een luchtgordijn dat de luchtstroom verbetert. Het beste van alles is dat wanneer hij niet in gebruik is, de glassdraftAir volledig verdwijnt. Aan of uit, in beide gevallen is het design zowel indrukwekkend strak als subtiel.

De afzuigkap maar dan anders een eyecatcher: een stoer mat zwart frame met afzuiging. Tevens in RVS of RAL kleur naar keuze, met de volgende afmetingen 240 cm, 270 cm en 300 cm lang.

Afzuiging met een trendy lampenkap, eventueel met leer bekleed. Het is een lamp én afzuigkap ineen! Met dit pronkstuk gaat schoonheid en gebruiksgemak uitstekend samengaan. De afzuiglamp mag gezien worden. Schitterend mooi voor boven u kookeiland. Met oog voor esthetiek en fraai lichtval.

NEFF behoort tot de absolute wereldtop in de keukentechniek. De Slide&Hide® ovendeur van NEFF kom je nergens anders tegen. De ovendeur verdwijnt in zijn geheel onder de oven, zonder hierbij in te leveren op de oveninhoud van 71 liter, even groot als een traditionele oven. Ergonomie en comfort de deurgreep draait met je hand en een comfortabele sluiting van de ovendeur het schuift en sluit geruisloos.

Het Boretti inductiefornuis geïnspireerd door de Italiaanse keuken design, kwaliteit en functionaliteit zijn deze uiterst stijlvolle fornuizen. Het fornuis met het gemak van de oven en inductiekookplaat.

De panorama Novy inductie kookplaat met semi-transparante afzuigtoren verdwijnt onzichtbaar in de kookplaat. De panoramische kookplaat heeft vier kookzones naast elkaar. Het discreet, elegant en minimalistische design van de inductie kookplaat door de combinatie van zwart opaak glas de beperkte aanduidingen op de het oppervlak wordt deze perfect geïntegreerd in het werkblad.

Ontdek de Home Connect App waarmee u al uw, op wifi aangesloten, apparatuur van Siemens met één app en een gebruiksvriendelijke interface eenvoudig kunt bedienen. Het koken met de oven op hoog niveau kan zo makkelijk zijn: Bekijk de ruime keuze aan heerlijke recepten in uw Home Connect App.

De nieuwe vrijheid tijdens het koken. Met freeInduction van Siemens zet je pannen neer waar je maar wilt, zonder de specifieke beperking van een tevoren gedefinieerde kookzones. De inductiekookplaat detecteert automatisch het aantal, de grootte en de positie van je pannen en verhit precies waar dat nodig is. De inductoren worden alleen geactiveerd als ze nodig zijn, wat de freeInduction kookplaat tot de meest flexibele kookplaat ooit maakt.

Benieuwd hoe onze winkel ervan binnen uitziet? Bekijk het nu via onze virtuele rondleiding.